کربن فعال خوراکی برای آب میوه

کربن فعال اغلب در تولید آب میوه غلیظ مورد استفاده قرار می گیرد. به منظور حذف پاتولین که یک ترکیب آلی بسیار تنظیم شده که اغلب در سیب و سایر میوه ها یافت می شود. همچنین می توان از آن برای اصلاح رنگ و حذف بو استفاده کرد. در تولید آب میوه غلیظ، کربن فعال به عنوان یک رسانه مفید برای:

  • رنگ زدایی رنگ های روشن و تیره
  • بو زدایی/ حذف پاتولین
  • حذف محصولات جانبی ناخواسته مانند HMF (هیدروکسی متیل فورفورال)
  • تنظیم رنگ
  • برای کنسانتره آب سیب/انگور می توانیم پاتولین را حذف کنیم و در نهایت حتی آفت کش ها را هم از بین ببریم.
خانهدرباره مافروشگاهتماس با ما